/ Nieuws

Wiego Bergsma

Registreer je voor de kennisoverdracht avond over animated vector graphics

Animated vector graphics

Scalable Vector Graphics (SVG) zijn gebaseerd op de XML markup language en hebben het grote voordeel dat je ze kunt verschalen zonder dat ze onscherp worden. Omdat deze plaatjes bestaan uit losse XML elementen kun je de kleuren, positie en zelfs vorm van de verschillende onderdelen van je plaatje gemakkelijk aanpassen. Ook op een website. Dat doe je met CSS en javascript. Op deze manier kun je zelf animaties maken.

Tijdens de kennisoverdracht avond van vrijdag 18 oktober vertel ik je daar vanaf 19:00 uur graag meer over.

Toegang

Je moet je voor deze kennisoverdracht avond aanmelden. Dat kan zowel via het portal op theconditionalpixel.nl/portal als LinkedIn, Whatsapp of Telegram. Zolang je maar even iets laat horen.

Aanmelden via het portal gaat als volgt:

  1. Login op theconditionalpixel.nl/portal (je kunt zelf een account aanmaken maar je kunt pas inloggen nadat je account is goedgekeurd)
  2. Op het dashboard zie je het kopje "Agenda"
  3. Klik op de juiste avond voor meer informatie
  4. Klik op de knop "Aanmelden"

Kosten

De Kickoff-meeting was gratis en hiervoor had ik bier, wijn en hapjes ingeslagen maar het is voor mij financieel niet mogelijk om dat te blijven doen. Daarom vraag ik een bijdrage van €5,-/persoon (zaalhuur incl. koffie en thee). Bier en wijn moet je zelf regelen.

Minimaal aantal aanmeldingen

De avond gaat door vanaf 6 aanmeldingen.

Een verslag van de kennisoverdracht avonden is steeds terug te vinden op theconditionalpixel.nl/news en op de pagina van TCP op LinkedIn. Ook als er onvoldoende aanmeldingen zijn om een avond te laten doorgaan kun je daar de informatie terugvinden die ik anders zou hebben besproken (minus de borrel natuurlijk).

Nog geen account?

Je kunt zelf een account aanmaken op theconditionalpixel.nl/portal maar je kunt pas inloggen nadat je account is goedgekeurd.


Wiego


svg vector animation
The Conditional Pixel is een handelsnaam van:

briddle logo