/ Nieuws

Wiego Bergsma

Registreer je voor de kennisoverdracht avond over artificial intelligence in webdesign

Artificial Intelligence in webdesign

De term "Artificial Intelligence" klinkt mooier, maar praktisch gezien hebben we het eigenlijk altijd over "Machine learning". Machine learning omvat het vermogen van software om patronen in data te herkennen en die patronen zelfstandig te interpreteren (zonder inmenging van mensen).

Hoewel het voor de hand ligt om voor Python te kiezen wanneer we het hebben over machine learning, is het dankzij betere processoren en hardware acceleration (vooral op smartphones) tegenwoordig mogelijk om javascript te gebruiken om machine learning algoritmes te schrijven, trainen en gebruiken. Deze ontwikkeling is extra relevant omdat de toegenomen bewustwording rondom privacy het steeds aantrekkelijker maakt om AI toe te passen binnen de browser (zonder dat data naar een server wordt gestuurd).

Tijdens de kennisoverdracht avond van vrijdag 22 november kijken we daarom vanaf 19:00 uur naar Machine learning in the browser.

Toegang

Je moet je voor deze kennisoverdracht avond aanmelden. Dat kan zowel via het portal op theconditionalpixel.nl/portal als LinkedIn, Whatsapp of Telegram. Zolang je maar even iets laat horen.

Aanmelden via het portal gaat als volgt:

  1. Login op theconditionalpixel.nl/portal (je kunt zelf een account aanmaken maar je kunt pas inloggen nadat je account is goedgekeurd)
  2. Op het dashboard zie je het kopje "Agenda"
  3. Klik op de juiste avond voor meer informatie
  4. Klik op de knop "Aanmelden"

Kosten

De Kickoff-meeting was gratis en hiervoor had ik bier, wijn en hapjes ingeslagen maar het is voor mij financieel niet mogelijk om dat te blijven doen. Daarom vraag ik een bijdrage van €5,-/persoon (zaalhuur incl. koffie en thee). Bier en wijn moet je zelf regelen.

Minimaal aantal aanmeldingen

De avond gaat door vanaf 6 aanmeldingen.

Een verslag van de kennisoverdracht avonden is steeds terug te vinden op theconditionalpixel.nl/news en op de pagina van TCP op LinkedIn. Ook als er onvoldoende aanmeldingen zijn om een avond te laten doorgaan kun je daar de informatie terugvinden die ik anders zou hebben besproken (minus de borrel natuurlijk).

Nog geen account?

Je kunt zelf een account aanmaken op theconditionalpixel.nl/portal maar je kunt pas inloggen nadat je account is goedgekeurd.


Wiego

artificial intelligence a.i.
The Conditional Pixel is een handelsnaam van:

briddle logo